EKOI-merkki

On kulunut jo lähes 20 vuotta.

 Jean-Cristopher Rattelin vuonna 2001 kehittämä EKOI-brändi on vakiinnuttanut paikkansa Euroopan pyöräilyvarustemarkkinoilla. Uransa alkuajoista lähtien J-C on ollut mukana pyöräilymaailmassa ja pyöräilystä onkin muodostunut hänelle suuri intohimo. J-C:n työn tavoitteena on ollut aina tarjota tyylikkäitä ja käytännöllisiä huippulaatuisia tuotteita niin kuntoilijoille, kilpailijoille kuin ammattilaisille.

 

EKOI on ollut alansa pioneeri suorassa internetmarkkinoinnissa. Olemme tehokkaasti karsineet välikäsiä, kuten maahantuojia ja myyntiliikkeitä toimitusketjusta, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan huippulaatuisia tuotteita uskomattoman edullisin hinnoin. Hinta-laatusuhde on tuotteissamme ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoa, tuotteemme ovat yleensä 30%-40% kilpailijoidemme vastaavia tuotteita edullisemmat. EKOI:n strategisena tavoitteena onkin tuoda hyvälaatuiset pyöräilyvarusteet kaikkien saataville.

 

Sinun kustomoitavissasi.

Monet EKOI:n tuotteista ovat sinun kustomoitavissa monilla väreillä ja materiaaleilla. Tarjoamme kustomoitavaksi markkinoiden laajimman valikoiman; kypärät, lasit, kengät jne.

  • EKOI Custom personnalisation casques vélos
  • EKOI Custom personnalisation lunettes vélos
  • EKOI Custom personnalisation chaussures vélos
 

 

Tuotekehitys yhdessä ammattikuskien kanssa.

 Pro Team -tuotteemme on kehitetty läheisessä yhteistyössä sponsoroimiemme ammattipyöräilijöiden kanssa. Olemme erittäin ylpeitä toimittaessamme varusteita ammattilaisille, kuten Romain Bardet, Philippe Gilbert, Julian Alaphilippe, Alexander Kristoff, Fabio Aru, Patrick Lange. On EKOI:lle todellinen haaste vastata näiden ja muiden sponsoroimiemme joukkueiden ja urheilijoiden vaatimuksiin, mutta näin saamme kehitettyä tuotteistamme erittäin laadukkaita.

 EKOI innovation produits

Pro Team -kypärät, -lasit ja -lisävarusteet on kehitetty R&D-tiimissämme ja ne valmistetaan Euroopassa valitsemiemme valmistajien tehtailla.

 

Saattaa olla yllättävää kuulla, mutta EKOI tuo vuosittain markkinoille yli 50 uutta tuotetta, jotka jokainen on suunniteltu samalla huolella laadusta ja materiaaleista sekä designista, olipa kyseessä sitten tuote ammattilaisille, harrastajille tai kilpailijoille.

 

 

Innovaatiot ja uniikki tyyli ovat EKOI:n dna:ssa.

Johtuen yhteistyöstä ammattipyöräijöiden kanssa ja halustamme koko ajan kehittää uusia innovaatioita, pääset nauttimaan tuotteissamme alan uusimmista oivalluksista ja hyödyistä. Heti kun tuotteemme on koettu hyväksi ammattilaisten keskuudessa, ne tulevat saataville verkkokauppaamme. Haluamme tarjota sinulle samoja tuotteita kuin ammattiurheilijoillemme, ja vieläpä edulliseen hintaan.

 EKOI innovation produits

 

 

52 000 asiakasarviota, mutta haluaisimme kuulla myös sinun mielipiteen.

 

Jo yli 52 000 asiakasta on antanut arvokkaan palautteensa EKOI-tuotteista ja brandistä. Olemme laajentuneet vuosien mittaan useaan Euroopan maahan, ja haluamme kuulla mielipiteitä kaikista eri maista, sillä etenkin keliolosuhteet vaihtelevat Euroopan sisällä valtavasti.

 

Facebook-yhteisömme on jatkuvassa kasvussa jokaisessa maassa, kuten myös kaikki Instagram-tilimme. Ota meidät seurantaa!

 


EKOI Facebook Instagram

 

 

Kiitos TUESTANNE, LUOTTAMUKSESTANNE JA PALAUTTEESTA. Autatte meitä kehittymään koko ajan paremmaksi toimijaksi pyöräily- ja triathlonvarusteiden saralla. Haluamme vielä kerran sanoa, että te olette auttaneet meitä kasvamaan ja pääsemään tasolle, jossa voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua teille jokaiselle.

 

Suuri kiitos teille jokaiselle, että olette ottaneet tuotteemme omiksenne, ja käytätte niitä kuin lähettiläämme ympäri Euroopan ja maailman. Me EKOI:lla muistamme tämän ja teemme joka päivä töitä tarjotaksemme kiitokseksi parhaita mahdollisia ratkaisuja juuri teille.

 

Kiitos vielä kerran tuestanne ja luottamuksestanne, nähdään pian tapahtumissa, maanteillä ja poluilla.

EKOI Facebook Instagram