EKOI-merkki

MERKKI MUUTAMALLA SANALLA

RANSKA VUONNA 2001: JC RATTEL perusti EKOIN

JC Rattel perusti merkin Ranskassa vuonna 2001. Rattel on työskennellyt pyöräilyn maailmassa jo yli 25 vuoden ajan; ensin MBK-pyörämerkille, ja myöhemmin VETTA-merkin (kypärät, mittarit, satulat, lasit) Ranskan maavastaavana ennen EKOI-merkin perustamista.


Merkin logo on kehittynyt useaan otteeseen vuodesta 2001 tuotevalikoiman mukana.

EKOI-merkki vuodesta 2001 tähän päivään

CYCLING DIFFERENT: Merkin iskulause!

EKOI-tyyli ei jää keneltäkään huomaamatta, ja moni sanookin, että EKOI on nykyään kaikkialla. Mutta EKOI haluaa rohkaista fanejaan yhä enemmän luomaan ja suunnittelemaan omia mallejaan EKOIn sivustolla saatavilla olevilla uusilla personointiasetuksilla.

Ensimmäinen vuonna 2013 lanseerattu pyöräilylasien personointiohjelma oli suuri menestys (jonka jälkeen lanseerattiin kompressiosäärystimien personointiohjelma).

Vuotta myöhemmin EKOI loi maailman ensimmäisen kypärien personointiohjelman. Vuonna 2015 kenkien ja tekstiilien personointiohjelmat täydensivät maailmanlaajuisesti ainutlaatuista tarjontaamme:

EKOI on ainoa merkki maailmassa, joka tarjoaa pyöräilijöille mahdollisuuden personoida kaikki varusteensa päästä jalkoihin.

EKOI-lasien personointiohjelmaEKOI-lasien personointiohjelmaEKOI-lasien personointiohjelmaEKOI-tekstiilien personointiohjelma


INNOVAATIO:

Mallistot ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti. Ensimmäiset asiakkaamme voivat todistaa tämän. Nykyiset mallistomme eivät muistuta lainkaan alkuaikojen mallistojamme tai edes viime vuoden tuotteita. Investoimme jatkuvasti tutkimustyöhön voidaksemme parantaa tuotteidemme tasoa ja tyydyttääksemme merkkiämme käyttävien urheilijoiden ja uskollisten asiakkaidemme tarpeet.


TEKNISYYS:

EKOIN tavoitteena on pysyä innovaation huipulla, ja tavoitteemme saavuttamiseksi saamme apua ammattijoukkueilta, jotka käyttävät tuotteitamme maantiepyöräilyssä tai cyclo crossissa:  

Ja useilta triathonmestareilta, jotka ovat uskollisia merkillemme:
Bertrand BILLARD (maailmanmestari ITU 2013/2014), Marino VANHOENACKER (Brasilian ja Itävallan IRONMAN-kilpailujen voittaja vuonna 2015), ja tietysti olympiamatkan triathlonistit, BROWNLEEN veljekset (maailmanmestarit ja olympiavoittajat)

Alexander Kristoff EKOIFabio Aru EKOIAG2R LA MONDIALE EKOI


FANIT

Olemme erityisen iloisia EKOI-fanien paluusta Facebookiin. EKOI-yhteisön 40 000 fania muodostaa erittäin tiiviin ryhmän, joka on ollut todella aktiivinen jo usean vuoden ajan.

Facebook EKOI


ESILLÄOLO RANSKASSA JA ULKOMAILLA JÄRJESTETTÄVISSÄ TAPAHTUMISSA:

EKOI tekee yhteistyötä tärkeimpien ranskalaisten tapahtumien kanssa:
- L'Ardéchoise
- L'Etape du Tour
- La Marmotte
- Nizzan Ironman

Ekoi on virallinen pyöräilykypärien yhteistyökumppani Tour des Flandresin ja Liège Bastogne Liègen kilpailuissa.

EKOI-kuorma-autoEKOI-apuauto


INTOHIMO:

Intohimo pyöräilyyn, triathloniin, mallistomme tuotteisiin, asiakkaidemme odotuksiin, kilpailuihin… se näkyy kaikkialla EKOISSA ; tuotteissa, yrityksen sisällä, tiimimme asenteessa ja saatavuudessa puhelimitse sekä kilpailuissa, joissa asetamme tuotteemme esille…

Tämä intohimo on kiistatta EKOIN paras valttikortti kilpailijoihin verrattuna. Se on paras motivaattori, joka vie meitä tauotta eteenpäin ja erottaa meidät kilpailijoista!

EKOI-kärkiryhmä


VERKKOSIVU:

se on pääasiallinen kanavamme, jossa myymme tuotteitamme ja kommunikoimme asiakkaiden kanssa.

Yrityksemme sisällä työskentelee tietotaidostaan tunnettuja asiantuntijoita, jotka työskentelevät päivittäin sivustollamme. Sivustomme on 100 % turvallinen ja kehittyy koko ajan (menossa on jo sivuston kolmas sukupolvi). Sen ansiosta voimme olla yhteydessä ranskalaisiin ja ulkomaisiin asiakkaisiimme ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.


YHTEISÖ:

EKOISTA tuli vuonna 2017 Ranskan johtava yritys maantiepyöräilyn ja triathlonin markkinoilla (kypärät, lasit, tekstiilit)

Merkkimme on nyt tunnettu jo yli Ranskan rajojen, ja toimitamme tuotteitamme yhä enemmän koko Eurooppaan.

Emme unohda, että EKOI tuli tunnetuksi kaikkien teidän ansiosta, jotka ovat ylistäneet osaamistamme ja edustaneet merkkiämme todellisten lähettiläiden tapaan.

Suurkiitos siitä kuuluu teille, sillä menestyksemme on teidän ansiotanne. Koko EKOIN tiimi on tästä kiitollinen.

Kiitos vielä kerran uskollisuudestanne! Nähdään pian pyöräteillä!