Henkilötietojen suojaaminen

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

EKOI on sitoutunut suojelemaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Ole hyvä ja lue tämä tiedote, jossa eritellään sinusta kerättävät tiedot, kuinka käytämme niitä ja tähän liittyvät oikeutesi. JCR Sarl ("EKOI" tai "me") on vastuussa EKOIn verkkosivustoilla tai sen yhteydessä kerättyjen henkilötietojen käsittelystä ja niihin liittyvästä sovelluksesta ("sivusto").

Miksi keräämme henkilötietoja?

Riippuen siitä, miten käytät sivustossamme, miten olet yhteydessä meihin ja antamistasi käyttöoikeuksista, syitä henkilötietojesi keräämiseen voivat olla seuraavat:

  •          Tilauksien tekeminen ja käyttäjätilisi pitäminen verkossa.
  •          Kaikkien asiakaspalvelullemme esittämiesi kysymysten tai valitusten hallitseminen ja niihin vastaaminen.
  •          Sivuston personalisointi ja sinua eniten kiinnostavan sisällön näyttäminen tilitietojesi, ostohistoriasi ja selaustoimintojesi perusteella.
  •          Verkkosivuston parantaminen ja ylläpitäminen ja sen käytön seuranta.
  •          Voimme ottaa sinun yhteyttä esimerkiksi markkinatutkimusta varten kerätäksemme palautetta tuotteistamme.
  •          Voimme lähettää sinulle markkinointiviestejä ja näyttää kohdistettua mainontaa, kun meillä on suostumuksesi tai kun meillä on siihen lupa.
  •          Turvallisuussyyt, petosten tutkinta ja tarvittaessa itsemme ja kolmansien osapuolten suojelu.
  •          Noudattaaksemme lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvoitteitamme.

Tietosuojalain mukaan oikeus henkilötietojesi käsittelyyn perustuu seuraavaan oikeusperustaan:

  •          Koska tällainen tietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksen tekemiseksi kanssasi tai ennen sopimuksen tekemistä (esimerkiksi kun teet ostoksen kanssamme, käytämme henkilötietojasi maksun käsittelemiseen ja tilauksen suorittamiseen).
  •          Koska meillä on suostumuksesi (esimerkiksi, kun otat meihin yhteyttä tai lisäät valinnaisia tietoja tilisi profiiliin tai kun suostut vastaanottamaan meiltä mainossisältöä).
  •          Koska sähköisen kaupankäynnin foorumina palveluidemme ylläpitäminen ja edistäminen on oikeutettu etumme. Pyrimme koko ajan ymmärtämään asiakkaitamme paremmin voidaksemme tarjota heille parhaat tuotteet ja asiakaskokemuksen. Käytämme sinua koskevia tietoja personalisoidaksemme sivuston sinua varten, jotta se olisi kiinnostavampi ja merkityksellisempi tuotteita ja tarjouksia koskien.
  •           

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta?

Keräämme ja käsittelemme tietoja, jotka koskevat nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi, salasanaasi, puhelinnumeroasi, IP-osoitettasi, yhteystietojasi ja navigointitietojasi, tilaushistoriaasi, mieltymyksiäsi ja kiinnostuksen kohteitasi, katsomiasi tuotteita, tekemiäsi valituksia.

Tietojen pakollisuudesta tai valinnaisuudesta on ilmoitettu tähdellä tietojen keräämisen yhteydessä. Jotkin tiedot kerätään automaattisesti sen mukaan, mitä teet sivustolla.

Teemme myös yleisömittauksia, mittaamme esimerkiksi sivunäkymien määrää, sivostolla käyntien määrää sekä kävijöiden toimintaa ja sitä, kuinka usein kävijät palaavat sivustolle.

 

Keräämme antamiasi tietoja erityisesti seuraavissa tapauksissa:

  •          kun luot asiakastilin "Tilini"
  •          kun teet tilauksen verkkosivuilla
  •          kun selaat sivuja ja katsot tuotteita
  •          kun osallistut kisaan tai kilpailuun
  •          kun otat yhteyttä asiakaspalveluun
  •          kun kirjoitat käyttäjäarvion

 

Sivustolta kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan EKOIn omaan käyttöön. EKOI ei missään tapauksessa myy henkilötietoja.

 

Markkinointi ja kaupalliset tarjoukset

 

EKOIn soveltamat periaatteet

Haluamme asiakkaidemme tietävän, että voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle kaupallisia viestejä sähköpostitse, puhelimitse tai postitse (markkinointiasetustesi mukaisesti). Joitain tällaisia viestejä voidaan muokata sinulle sopiviksi aiempien selauskertojesi tai aiempien ostostesi ja muiden sinuun liittyvien tietojen perusteella.

EKOI sitoutuu joka tapauksessa kunnioittamaan kullakin kohdistamiskanavalla sovellettavia sääntöjä.

Sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi

EKOI noudattaa Ranskan posteja ja sähköistä viestintää koskevan lain (Code des postes et des communications électroniques) pykälässä L34-5 annettuja sääntöjä, joissa säädetään käyttäjän suostumisesta kaupallisen kohdistamisen lähettämiseen sähköisesti (sähköpostilla tai tekstiviestillä).

Näin ollen, kun luot tilin sivustollemme, sinua pyydetään antamaan suostumuksesi vastaanottaa uutiskirjeitämme ja EKOIn uutisia.

Siinä poikkeustapauksessa, että käyttäjälle voidaan lähettää markkinointiviestejä ilman, että hän on antanut lupaa etkäteen, jos hän on jo EKOIn asiakas ja kohdistamisen tarkoituksena on tarjota tuotteita tai palveluita aiempiin ostoihin liittyen.

Yleensä, jos et enää halua vastaanottaa meiltä viestejä (tai haluat vastaanottaa niitä uudelleen), voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä (yhteystiedot alla) napsauttamalla linkkiä "Peruuta tilaus" sähköpostiviestissä, lähettämällä tekstiviestin "stip" sähköpostiviestissä ilmoitettuun numeroon tai päivittämällä tilisi asetukset. Jos peruutat markkinoinnin, huomaa, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin, jotta voimme lähettää sinulle palveluviestejä (esimerkiksi tilauksen tai toimituksen vahvistus tai tiedot laillisista oikeuksistasi).

Markkinointi muilla verkkosivustoilla

Saatat nähdä mainoksiamme muilla verkkosivuistoilla, kuten sosiaalisessa mediassa. Näitä mainoksia voidaan muokata evästeiden avulla (jotka seuraavat toimintaasi verkossa, mikä mahdollistaa mainostemme näyttämisen sivustollamme vieraileville asiakkaille). Kun näet mainoksen sosiaalisessa mediassa, tämä johtuu siitä, että olemme käyttäneet tätä sosiaalista verkostoa mainosten näyttämiseen asiakkaillemme tai asiakkaille, jotka vastaavat asiakkaidemme alueellista profiilia. Joissain tapauksissa tämä voi tarkoittaa sitä, että olet antanut sähköpostisi kyseisessä sosiaalisessa verkostossa. Jos et enää halua nähdä räätälöityjä mainoksia, voit muuttaa eväste- ja tietosuoja-asetuksia selaimellasi ja kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Kenen kanssa jaamme henkilötietoja?

Jaamme asiakkaidemme henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa seuraavissa tilanteissa:

  •          tavarantoimittajiemme ja palveluntarjoajiemme, kuten maksulaitosten ja toimitusyritysten, kanssa,
  •          ammatillisten ja oikeudellisten neuvonantajiemme kanssa,
  •          petosten estämiseen ja havaitsemiseen erikoistuneiden kolmansien osapuolten kanssa,
  •          lainvalvonnan tai muun valtion viranomaisen kanssa, esimerkiksi ilmoittaaksemme petoksesta tai vastataksemme oikeutettuun pyyntöön.

Henkilötietosi ovat siis yksinomaan EKOIn käytettävissä, jotta voimme varmistaa palveluidemme moitteettoman toiminnan. EKOI ei missään tapauksessa vuokraa ja/tai myy henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tietojen varastointi ja säilyttäminen

Käytämme ympäri maailmaa sijaitsevia palveluntarjoajia. Tästä johtuen henkilötietojasi voidaan käsitellä myös Euroopan ulkopuolisissa maissa, myös maissa, joissa sinulla saattaa olla vähemmän oikeuksia tietoihisi liittyen kuin paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistamme sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti, että yksityisyydensuojaasi on asianmukaisesti suojattu asianmukaisilla suojatoimilla, erityisesti EU:n tavanomaisilla sopimusehdoilla. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä takuista.

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin tarvitsemme niitä edellä kuvattuihin tarkoituksiin, ja tämä aika riippuu vuorovaikutuksestasi kanssamme. Esimerkiksi kun teet ostoksen kanssamme, pidämme kirjaa ostoksestasi laskutuksen, verojen ja takuun vaatiman ajan. Voimme myös pitää kirjaa kirjeenvaihdostamme kanssasi (esimerkiksi jos olet jättänyt valituksen tuotteesta) niin kauan kuin se on välttämätöntä suojellaksemme yritystämme oikeudelliselta vaatimukselta. Jos emme enää tarvitse tietojasi, poistamme ne. Huomaa, että kun lopetat markkinointiviestinnän (uutiskirjeet), pidämme sähköpostiosoitteesi tallessa varmistaaksemme, ettemme lähetä sinulle lisää markkinointiviestejä tulevaisuudessa.

 

Turvallisuus

Tämä sivusto takaa, että tiedot salataan, kun ne poistuvat sivustolta. Tämä prosessi sisältää tietojen tai datan muuntamisen koodiksi niihin luvattoman pääsyn estämiseksi. Sivustomme noudattaa tätä prosessia ja käyttää suojattuja menetelmiä kaikkien luotto- ja maksukorttitapahtumien suojaamiseksi. Salausmenetelmät, kuten SSL, suojaavat asiakastietoja, kun ne kulkevat sivustollemme ja sieltä pois suojatun viestintäkanavan kautta.

Vaikka teemme kaikkemme varmistamistaaksemme, että henkilötiedot suojataan aina sivustollamme, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.

 

Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita voidaksemme tarjota sivustolle tiettyjä ominaisuuksia, ymmärtääksemme ja mitataksemme sivuston tehokkuutta sekä suorittaaksemme kohdistettua mainontaa. Lisätietoja evästeistä ja evästeasetusten muuttamisesta löydät alla olevasta evästeitä koskevasta osiosta.

 

Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia, mukaan lukien käyttöoikeus, siirto-oikeus, oikaisuoikeus ja henkilötietojen poistamispyyntöoikeus.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttämistä tiettyihin tarkoituksiin, kuten markkinointitarkoituksiin. Lisätietoja markkinoinnin estämisestä löydät edellä olevasta kohdasta "Markkinointi".

Me noudatamme pyyntöjäsi käyttää oikeuksiasi sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että näihin oikeuksiin liittyy tiettyjä rajoituksia ja että emme voi vastata pyyntöösi tietyissä olosuhteissa. Jos haluat tehdä pyynön henkilötietojasi koskien tai jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita asiaan liittyen, voit otta meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojan valvontaviranomaiseen.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännön mistä tahansa näkökulmasta, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin:

Puh.: +33 4 94 95 25 86

Sähköposti: contact@ekoi.fi

Osoite: 19 Via nova – 83600 Fréjus - Ranska

 

 

Evästeet

Kun vierailet EKOI-sivustollamme, evästeet tallennetaan tietokoneellesi, kännykkääsi tai tabletillesi ("tietokone").

Sivustomme on suunniteltu erityisesti huomioimaan tarpeesi ja odotuksesi. Käytämme evästeitä esimerkiksi tunnistaaksemme sinut ja tilille pääsyäsi varten, ostoskorisi hallinnointia varten, tallentaaksemme yhteydenpitosi ja personalisoidaksemme voimassa olevia tarjouksia.

Tämän sivun tiedot voivat auttaa sinua ymmärtämään, miten evästeet toimivat ja miten niitä olemassa olevien työkalujen avulla evästeitä koskevia asetuksia voidaan muuttaa.

 

MIKÄ ON EVÄSTE?

Eväste on pienikokoinen tekstitiedosto, joka asetetaan tietokoneellesi vieraillessasi sivustolla tai katsoessasi mainosta. Niillä pyritään keräämään tietoja selaustavoistasi verkkosivuilla ja osoittamaan sinulle henkilökohtaisia palveluja.

Tietokoneellasi evästeitä hallinnoi internetselaimesi. Nämä evästeet eivät sisällä virusta.

 

KUKA LÄHETTÄÄ EVÄSTEITÄ?

 

EKOIn evästeet:

Näitä ovat EKOIn tietokoneellesi tallentamat evästeet, joita tarvitaan sivustolla navigointiin, palveluidemme optimointiin ja räätälöintiin sivustolla.

 

Kolmansien osapuolten evästeet:

Nämä ovat kolmansien yritysten (esimerkiksi mainostoimistojen tai yhteistyökumppaneiden) tallentamia evästeet, joiden avulla voidaan tunnistaa kiinnostuksen kohteesi sivustollamme katselemiesi tai ostamiesi tuotteiden avulla ja personalisoida sinulle mainostarjous sivustollamme tai sivustomme ulkopuolella. Nämä evästeet talletetaan navigoinnin aikana sivustollamme.
Osana mainoskumppanuuksia (Google, Facebook, Critéo, ...) saatamme joutua lähettämään tietoja ostoksistasi ja katsomistasi tuotteista kumppaneillemme, jotka toimivat puolestamme. Varmistamme, että kumppaniyritykset suostuvat käsittelemään sivustolla kerättyjä tietoja ainoastaan EKOIn tarpeisiin ja ohjeistuksemme mukaisesti ja 6 päivänä tammikuuta 1978 annetun lain "Informatique et Libertés" ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (joka tuli voimaan 25. toukokuuta 2018) mukaisesti ja sitoutuu toteuttamaan asianmukaiset toimenpiteet tietojen luottamuksellisuuden turvaamiseksi ja suojaamiseksi.

 

 

EVÄSTEIDEN ERI TYYPIT

Sivustollamme käytetään erilaisia evästeitä, joita käytetään eri tarkoituksiin. Jotkut niistä ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää sivustoamme.

 

 

VÄLTTÄMÄTTÖMÄT EVÄSTEET

Näillä evästeillä voit käyttää sivustomme pääominaisuuksia (esim. ostoskorin käyttö tai tilille pääsy). Ilman evästeitä et voi käyttää sivustoamme normaalisti. Nämä ovat EKOIn tallentamia evästeitä, jotka koskevat vain sivuston toimintaa.

 

SUORITUSKYKYEVÄSTEET

Suoristuskykyevästeiden avulla kerätään tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoamme, esimerkiksi millä sivuilla he käyvät eniten ja saavatko he virheilmoituksia verkkosivuilta. Nämä evästeet eivät kerää kävijöitä tunnistavia tietoja. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot on ryhmitelty uudelleen ja ne ovat siten anonyymejä. Niitä käytetään ainoastaan sivuston toimivuuden parantamiseen. Käyttämällä sivustoamme suostut siihen, että voimme tallentaa tämän tyyppisiä evästeitä tietokoneellesi.

 

TOIMINTAEVÄSTEET

Toimintaevästeet sallivat sivustomme muistaa tekemäsi valinnat (mukaan lukien käyttäjänimesi, kielesi tai alueesi) ja tarjota parempia ja henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Niitä voidaan myös käyttää pyytämiesi palvelujen tarjoamiseen, kuten videon katseluun tai tuotteen jakamiseen sosiaalisissa verkostoissa. Käyttämällä sivustoamme suostut siihen, että voimme tallentaa tämän tyyppisiä evästeitä tietokoneellesi.

 

KOHDISTUS- JA MAINOSTUSEVÄSTEET

Kohdistus- ja mainostusevästeitä käytetään mainostamaan sisältöä, joka vastaa kiinnostuksen kohteitasi. Näitä evästeitä käytetään myös rajoittamaan mainoksen näkemiskertoja, kun mitataan mainoskampanjan tehokkuutta. Mainosverkostomme tai tytäryhtiömme tallentamat nämä evästeet luvallamme. Evästeet muistavat, että olet käynyt verkkosivustolla ja että nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden, myös mainostajien, kanssa. Käyttämällä sivustoamme suostut siihen, että voimme tallentaa tämän tyyppisiä evästeitä tietokoneellesi. Jos haluat poistaa jonkin näistä evästeistä, katso lisätietoja kohdasta "Miten evästeitä hyväksytään, rajoitetaan tai estetään".

 

EVÄSTEET JA SOSIAALISEN MEDIAN LIITÄNNÄISET (SOSIAALISET NAPIT)

Näiden sosiaalisten evästeiden avulla käyttäjät voivat jakaa sivustoja ja sisältöä kolmannen osapuolen sosiaalisten verkostojen kautta. Ne mahdollistavat myös mainostarjousten kohdistamisen sosiaalisissa verkostoissa.

Sivustomme käyttää myös laajennuksia tai sosiaalisen median painikkeita.

Sosiaaliset laajennukset mahdollistavat www.fnac.com-sivuston sivujen ja sisällön jakamisen eri sosiaalisen median alustoilla. Niiden avulla voit esimerkiksi tykätä ("like") ja jakaa tietoja sivustostoltamme ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Tätä varten laajennukset käyttävät evästeitä jäljittämään käyttäjien selailua, sitä oletko näiden alustojen käyttäjä vai et ja oletko kirjautunut sosiaaliseen mediaan selaamisen aikana. Nämä evästeet mahdollistavat myös mainostarjousten kohdistamisen näillä alustoilla. Lisätietoja henkilötietojen käytöstä sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa löydät asianomaisten kolmannen osapuolen sosiaalisen median tietosuojakäytännöistä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tämän tyyppisten evästeiden tallentamisen tietokoneellesi.

 

 

EVÄSTEET JA KONETUNNISTAMINEN KAUPPOJEN TURVAAMISEKSI

Ilmoitamme, että tilauksesi aikana EKOI tai sen puolesta toimivat palveluntarjoajat voivat tallettaa evästeitä tai kerätä tietoja käyttämästäsi laitteesta, erityisesti tunnistamiseen laitteen (tietokone, tabletti tai matkapuhelin) tunnistamiseen tarvittavat tiedot (tekniset ominaisuudet), jotta laitteesi tunnistetaan kauppojen turvaamiseksi (petosten riskien ehkäiseminen). Tätä tarkoitusta varten käytetään evästeitä tai "sormenjälki"-tyyppisiä konetunnisteita. Sinulle kerrotaan tällaisesta tietojen keruusta ilmoituksella, kun saavut sivustolle. Jatkamalla ostoksia sivustollamme muuttamatta tunnisteiden keräämisen asetuksia hyväksyt tämän tiedon keräämisen ja tunnisteen luomisen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tämän tyyppisten evästeiden tallentamisen tietokoneellesi.

 

MITÄ ETUA SELAILUUSI MUKAUTETUISTA MAINOKSISTA JA TARJOUKSISTA ON?

Tavoitteenamme on esitellä sinulle merkityksellisimpiä tarjouksia ja mainoksia. Tätä tarkoitusta varten evästetekniikka mahdollistaa reaaliaikaisesti sinulle sopivimman sisällön näyttämisen. Nämä tiedot on saatu viimeisimmän selailukerran aikana yhdeltä tai useammalta sivustolta.

Kun vierailet sivustolla, kiinnostuksesi tietokoneellasi näytettävään sisältöön määrittää usein kyseisen sivuston mainosresurssit. Todennäköisesti haluat nähdä tarjouksia ja mainoksia, jotka kiinnostavat sinua pikemminkin kuin sisältöä, joka ei kiinnosta sinua. Samalla tavalla EKOI mainostajana haluaa, että heidän tarjouksensa ja mainoksensa näytetään sellaisille internetin käyttäjille, jotka saattavat olla kiinnostuneita kyseisistä tarjouksista ja mainoksista.

 

 

HUOM., JOS JAAT TIETOKONEEN USEIDEN HENKILÖIDEN KANSSA

 

Jos tietokoneesi on useamman kuin yhden henkilön käytössä ja kun samassa tietokoneessa on useampi kuin yksi selain, emme voi olla varmoja, että tietokoneellesi kohdistetut palvelut ja mainokset vastaavat sinun käytttöäsi eivätkä toisen käyttäjän.
Tässä tapauksessa tietokoneen käytön ja evästeitä koskevien selaimen asetusten määrittämisen jakaminen on sinun valintasi ja siten sinun vastuullasi.

 

 

MITEN EVÄSTEITÄ HYVÄKSYTÄÄN, RAJOITETAAN TAI ESTETÄÄN?

Evästeiden rekisteröinti tietokoneellesi on tahtosi alaista

Selaimen asetusten tai erilaisten alustojen avulla voit milloin tahansa yksinkertaisesti ja ilmaiseksi päättää, hyväksytkö evästeiden tallentamisen tietokoneellesi.

 

 

Selaimesi asetukset:

Selainten tarjoamat valinnat (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome jne.)

Voit valita ominaisuuden, jonka avulla tietokone ilmoittaa sinulle aina, kun eväste tallennetaan tietokoneelle tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Voit tehdä tämän tarkastelemalla selaimesi asetuksia. Jokainen selain on hieman erilainen, joten pyydämme sinua lukemaan selaimesi "Ohjeet"-valikon tutustuaksesi evästeiden muuttamiseen. Voit määrittää selaimesi haluamallasi tavalla siten, että evästeet (a) hyväksytään ja tallennetaan tietokoneelle tai (b) hylätään.

 

a. Evästeiden hyväksyminen

Jos selaimesi asetuksissa hyväksytään evästeiden tallentaminen tietokoneellesi, katselemasi sivut ja niiden sisältö tallennetaan järjestelmällisesti tietokoneellesi.

 

b. Evästeiden estäminen

Voit asettaa selaimesi asetukset seuraavasti:

 

  •          että evästeiden hyväksymistä tai hylkäämistä ehdotetaan sinulle täsmällisesti, ennen kuin evästettä todennäköisesti tallennetaan,
  •          järjestelmällisesti kieltää evästeiden tallentaminen tietokoneeseen,

 


Huom.: kaikki asetukset, joita teet selaimessasi evästeiden hyväksymisestä tai hylkäämisestä, voivat muuttaa internetin selailuasi ja tiettyjen palveluiden käyttöä, jotka edellyttävät näiden evästeiden käyttöä. Jos poistat evästeet käytöstä, et voi käyttää monia toimintoja, jotka tekevät selaamisesta tehokkaampaa ja jotkut palveluistamme eivät toimi oikein.

 

 

Kuinka valita käyttämästäsi selaimesta riippuen?

Jos käytät selaimen toista tyyppiä tai versiota, tutustu selaimen "Ohje"-valikkoon.

 

Internet Explorer 7 ja 8

  1.     Napsauta Työkalut ja valitse Internet Explorer -asetukset.
  2.     Napsauta Yksityisyys-välilehteä.
  3.     Valitse haluamasi asetukset hiiren avulla.
  4.     Jos haluat lisätietoja evästeitä koskevista lisäasetuksista, napsauta Lisäasetukset.

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet evästeiden poistamiseksi Internet Explorerissa.

 

Google Chrome

  1.     Napsauta Chrome-valikkoa ja vatse Asetukset
  2.     Napsauta sivun alaosassa kohtaa Lisäasetukset.
  3.     Napsauta kohtaa Sisältöasetukset ja valitse haluamasi asetukset.

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet evästeiden poistamiseksi Google Chromessa.

 

Mozilla Firefox 14, 15 ja 16

  1.     Napsauta Firefox-nappia (tai Työkalut-valikkoa) ja valitse Asetukset. Jos olet Mac OS X:n käyttäjä, napsauta Firefox-valikkoa ja valitse Asetukset.
  2.     Napsauta Yksityisyys-kohtaa valitaksesi haluamasi asetukset.
  3.     Jos haluat määrittää evästeitä koskevia lisäasetuksia Firefoxissa: käytä selaushistorian mukautettuja asetuksia.

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet evästeiden poistamiseksi Firefoxissa.

 

Safari 5.1 ja uudemmat versiot (Mac OS X)

  1.     Napsauta Safari-valikkoa ja valitse Asetukset
  2.     Näet evästeasetukset napsauttamalla Yksityisyys-välilehteä.
  3.     Valitse haluamasi asetukset.
  4.     Jos haluat lisätietoja evästeitä koskevista lisäasetuksista, napsauta Lisätietoja.

Napsauta tästä saadaksesi ohjeet evästeiden poistamiseksi Safarissa.

 

Opera

  1.     Avaa Työkalut-valikko.
  2.     Valitse Asetukset.
  3.     Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4.     Evästeet otsikon alla: napsauta kohtaa Muokkaa evästeitä.
  5.     Valitse haluamasi asetukset.

 Napsauta tästä saadaksesi ohjeet evästeiden poistamiseksi Operassa.

 

Asetukset eri ammattilaisten välisillä alustoilla:

Lisätietoja evästeistä, mukaan lukien evästeiden käyttöönotto ja niiden hallinta tai poistaminen, löytyy osoitteesta https://www.allaboutcookies.org/en/.

Jos haluat lisätietoja muiden yritysten tietokoneellesi tallentamista evästeistä ja niiden poistamisesta voit myös käydä osoitteessa https://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.

 

Huomaa, että jos käytät selaimesi tai muita asetuksia estämääksesi kaikki evästeet (mukaan lukien ne, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä), et voi käyttää kaikkia sivustomme osia. Mikäli, et ole määrittänyt selaimesi asetuksia niin, että se estää evästeiden käytön, järjestelmämme lähettää evästeitä heti kun vierailet sivustollamme.  

 

LISÄTIETOJA EVÄSTEISTÄ

Lisätietoja evästeistä Viestintäviraston sivustolta osoitteesta: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html