Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveron osuus kokonaissummasta vaihtelee maakohtaisesti.

EKOI ARKEA SAMSIC Pro Team

  • EKOI ARKEA SAMSIC cycling pro team
 

EKOI on erittäin ylpeä kertoessaan, että toimitamme tänä vuonna pyöräilyvaatteet ARKEA SAMSIC Pro Cycling Teamille.

Olemme EKOI:lla tunteneet Emmanuel Hubertin, joukkueen johtajan, jo monen vuoden ajan vuodesta 2009, kun toimitimme kypärät AGRITUBEL-joukkueelle, jonka johtajana Hubert toimi. Heidän kanssaan voitimme historiamme ensimmäisen etapin Tour de Francessa, Brice Feillu toimesta. Se oli unohtumaton hetki EKOI:n historiassa.

Käsissämme on nyt täysin uusi haaste, sillä ARKEA SAMSIC Pro Cycling Teamillä on erittäin kunnianhimoiset tavoitteet, joiden toteuttamista haluamme auttaa. Meidän tulee tarjota kuskeille parhaat mahdolliset tuotteet. Ammattipyöräilyssä tuotteilta vaaditaan korkeatasoisia ominaisuuksia, ei vain kisoissa vaan ympäri vuoden harjoitellessa: tuotteiden tulee sopia kylmiin talvikeleihin, sateisiin ja kovaan kuumuuteen, tammikuusta joulukuuhun. Tuotteiden tulee olla optimaalisia kaikenlaisiin keliolosuhteisiin.

Tämän tasoinen joukkue on myös erinomainen ”testilaboratorio” meille kehittäessämme tuotteista entistä parempia. Ammattipyöräilijöiltä saamme tärkeää tietoa esimerkiksi tuotteiden leikkauksista, materiaaleista ja säämisköistä, mukavuudesta, kestävyydestä, aerodynaamisuudesta ja tyylistä. Nämä ovat elintärkeitä tietoja meille, jotta voimme tarjota laadukkaita tuotteita.

Joukkueen kahden kovan, joskin erilaisen ajajan kokemus ja näkyvyys ovat meille arvokkaita. André Greipel, sprintteri, jolla jo 156 ammattilaisvoittoa uraltaan ja Warren Barguil, joka voitti muun muassa kaksi etappia ja mäkikirikilpailun vuoden 2017 Tour de Francessa. Heidän avullaan voimme saavuttaa tavoitteemme tarjota kuluttajille parhaan ja tyylikkäimmän malliston pyöräilyvaatteita, edulliseen hintaan.

  • EKOI chaussures personnalisées vélos
  • EKOI chaussures personnalisées vélos
  • EKOI chaussures personnalisées vélos
  • EKOI chaussures personnalisées vélos
 
EKOI LEGENDE

13
Sponsoring Route
SPONSORING Vtt Triathlon
inscription newsletter 15 pourcent offerts
Suivre EKOI sur Facebook
Suivre EKOI sur Instagram