Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisäveron osuus kokonaissummasta vaihtelee maakohtaisesti.

Uusi aerodynaaminen EKOI AR14 -kypärä
VIIKON SALAMA-AENNUKSET
Uusi EKOI HEXA -talvimallisto
Vente Flash EKOI R5 Custom

60.000 FANS FACEBOOK

Olemme laajentuneet vuosien mittaan useaan Euroopan maahan, ja haluamme kuulla mielipiteitä kaikista eri maista, sillä etenkin keliolosuhteet vaihtelevat Euroopan sisällä valtavasti.

 

Facebook-yhteisömme on jatkuvassa kasvussa jokaisessa maassa, kuten myös kaikki Instagram-tilimme. Ota meidät seurantaa!

 


EKOI Facebook Instagram

 

 

Kiitos TUESTANNE, LUOTTAMUKSESTANNE JA PALAUTTEESTA. Autatte meitä kehittymään koko ajan paremmaksi toimijaksi pyöräily- ja triathlonvarusteiden saralla. Haluamme vielä kerran sanoa, että te olette auttaneet meitä kasvamaan ja pääsemään tasolle, jossa voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua teille jokaiselle.

 

Suuri kiitos teille jokaiselle, että olette ottaneet tuotteemme omiksenne, ja käytätte niitä kuin lähettiläämme ympäri Euroopan ja maailman. Me EKOI:lla muistamme tämän ja teemme joka päivä töitä tarjotaksemme kiitokseksi parhaita mahdollisia ratkaisuja juuri teille.

 

Kiitos vielä kerran tuestanne ja luottamuksestanne, nähdään pian tapahtumissa, maanteillä ja poluilla.EKOI Facebook Instagram

Sponsoring Route
SPONSORING Vtt Triathlon

102
Suivre EKOI sur Facebook
Suivre EKOI sur Instagram